15 ΝΟΕ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΗΛΙΟΣ”

Τιμώντας τη μνήμη του Αλέξανδρου Στρατουδάκη και επιδιώκοντας να συνεχίσουν την πρακτική που εκείνος ακολούθησε σε θέματα κοινωνικής προσφοράς, η πλαστική & κρανιοπροσωπική χειρουργός Όλγα Σ. Καξίρα και οι συνεργάτες της βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να κοινοποιήσουν την έναρξη του προγράμματος ΗΛΙΟΣ.

Το εν λόγω πρόγραμμα φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ουσιαστικό και έμπρακτο δείγμα αλληλεγγύης προς μία μερίδα σκληρά δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας, καθώς απευθύνεται σε γονείς και οικογένειες με παιδιά τα οποία πάσχουν από κάποιου είδους συγγενή κρανιοπροσωπική ανωμαλία. Συγκεκριμένα:

Στόχος του προγράμματος ΗΛΙΟΣ είναι η παροχή υψηλού επιπέδου θεραπείας σε παιδιά και εφήβους με συγγενείς κρανιοπροσωπικές ανωμαλίες, αλλά με όσο το δυνατόν χαμηλότερη οικονομική επιβάρυνση των γονέων ή των οικείων τους.


dotΠΡΟŸΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  1. Ασθενείς που πάσχουν από κάποιου είδους συγγενή κρανιοπροσωπική ανωμαλία.
  2. Ασθενείς έως δεκαοκτώ (18) ετών.

Ο αριθμός των ασθενών που προβλέπεται να ενταχθούν στο πρόγραμμα ανέρχεται στους είκοσι (20).


dotΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η εφαρμογή του προγράμματος θα είναι δίμηνη, με έναρξη τον Απρίλιο του 2015.


dotΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από την 01 Δεκεμβρίου 2014 στο τηλέφωνο 6944714254, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00–14:00 & 18:00–20:00. Επίσης, να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@babyface.gr